Forum | Veltinis.lt - velti rankdarbiai | Nesėkmės, klaidos ir kiti juokingi nutikimai

2010-02-09 00:32:01To top | To bottom

Liole Administratorius
Tokia smagi tema smile Pasirodykit, papasakokit apie savo nevykusius šedevrus smile
2009-10-25 22:53:31To top | To bottom

JurgaJudita auksinis narys
Cha smile Nu visai idomi budionovka-cepajevka isejo wink Net nepasakytum, kad nepavyko smile As ir panasia turiu - tik be zvaigzdes, bet kamufliaziniu spalvu smile Tinkama nebent kubile mirkstant ant galvos uzsimaukslinti laugh
2009-10-25 18:37:01To top | To bottom

Liole Administratorius
Rodau pačią didžiausią nesąmonę, kurią man pavyko suvelti laugh laugh laugh
Vakar pradėjau velti. Vaikai zuja, dar svečiai užplūdo. Žodžiu darbui sąlygos "labai tinkamos" cool . Biški šen, biški ten ir skylėta jau kepurė laugh Bandžiau taisyti, iškirpau, apkarpiau, paskui dar bandžiau velti, išmesti gaila, iki ryto palikau. Rytas. Žiūriu, matau, kad nieko nebus, bet išmesti gaila laugh Daug velti negaliu, nes jau ir taip jos nedaug liko laugh Tai va biški dar pavėliau, pakarpiau, prisiuvau ir va tokią nesąmonę gavau laugh laugh
2009-09-07 22:03:27To top | To bottom

smile Vadinasi, tai tavo pasaukimas smile
2009-09-07 16:03:09To top | To bottom

G00te, o kai padus nulateksuoji - šlepetes dar galima skalbti? Ir apskritai - kaip jos nešiojasi, ar ilgai tveria?
2009-09-07 15:27:10To top | To bottom

Va, mano antras bandymas smile As patenkinta smile
http://jurgajudita.veltinis.lt/rankdarbiai/apavas/bruknes-su-grietinele-25934.htm
2009-09-07 12:24:44To top | To bottom

Liole Administratorius
Nesimato pirštukai, jei nuėmus nuo kojos dar biškiuką "paminkai".
2009-09-07 11:22:04To top | To bottom

Lena sidabrinis narys
kaip idomu!nesu bandziusi nuvelti slepetes,bet dabar pabandysiu smile
2009-09-07 11:16:32To top | To bottom

Taip, bet tada matosi visi pirstukai laugh O kazkaip norisi tokia taisyklinga, grazia forma isgaut...
2009-09-06 22:39:00To top | To bottom

Ir tiesa, G00te, aciu uz patarimus smile
2009-09-06 22:36:23To top | To bottom

Nu va, itariau, kad su tuo sablonu kazkas negerai smile (Ne su manim, zinoma laugh) O siaip jau nusiveliau antras, dabar dziusta. As patenkinta smile Sablona apkarpiau. Viska veliau rankomis. Nors tiesa sakant, nepagailejau vienu nebenesiojamu batuku, uztempiau pradziai ant ju formavimui, uzbaigiau ant kojos. rankomis, bijau, kad nesugebeciau grazios ir taisyklingos formos suteikti sad Ypac sunkiai isivaizduioju, kaip rankomis suformuoti uzkulne.
Bet man patiko velti batus smile
2009-09-06 18:26:46To top | To bottom

Siaip sutinku, kad nera taip jau baisu, kaip gal nuteikiau.
Tiesiog kai tikejausi visai kito rezultato... tai sitie man juokingi labai smile
Taip, spalvos man irgi grazios... Del to truputi gaila vilnos.
Bet dabar darau antra dubli smile Ziuresim, kas bus smile
2009-09-06 18:20:56To top | To bottom

Liole Administratorius
Jurgajudita, man visai neblogai atrodo, po depiliacijos tai visai liuks smile Gražus sumanymas ir spalvytės labai gražios ir dekoras smile Aš tikėjausi, kad bus baisiau smile
2009-09-06 17:01:17To top | To bottom

irmuzele auksinis narys
vat sitie tapkiukai butu tike ir ant mano lapces,nemegstu siauru man turi dar su vilnone kojne tilpi laugh taip kad nerodyk mamai situ pasisakymu ka apie juos galvojai ir viskas ciki wink
2009-09-06 13:56:04To top | To bottom

Ir dar norėjau paklausti - kiek sluoksnių vilnos dedate šlepetėms? Aš klojau 6. Veltinis gana storas.
2009-09-06 13:49:51To top | To bottom

Pamaniau, kad vis tiek turiu ką nors iš to išpešti. Todėl kitas žingsnis buvo - depiliacija laugh Skutimosi peiliuku ir žirklutėmis nuėmiau pūką, kiek buvo įmanoma. Paskui prakarpiau skyles. Nuotraukos po depiliacijos ir ant kojos. Koja skęsta kaip laive smile Tikėjausi, kad galėsiu nešioti, bet nuo kojos krenta smile Atvežiau mamai. Jos koja stambesnė. Kad apsidžiaugė, kaip tik šlepetes buvo sunešiojusi smile Ir kokios jos jai gražios, oi, oi, oi smile (Ji nematė, kokių gražių būna, dėl to taip ir sako smile)Tai va - nėra to blogo, kas neišeitų į gera smile O gerai prisimerkus - gal visai ir nieko klumpaitės smile
Jurgiu, dabar tavo rankinuko eilė smile

2009-09-06 13:43:07To top | To bottom

Va, kokį grožį ištraukiau iš skalbimo mašinos. Čia jau truputį pratampyta, suteikta forma, nuotraukoj taip nesimato, bet buvo labai labai plaukuotos smile Tiesa, dekoras išėjo visai neblogai smile Bent jau juo aš patenkinta... Nors viena rožytė ir kiek mažesnė smile Vilna susivėlusi, mano galva, maksimaliai. Man asmeniškai, negražus toks veltinis. Jis kietas, šiurkštus, - bet gal šlepetėms taip ir turi būti? Kad ir visai susivėlusi vilna - bet šlepetės vis tiek liko per didelės. Palyginimui šalia pridėjau 39 dydžio kroksą. Visos žinom, kad šitie batai gana "erdvūs" smile
2009-09-06 13:38:20To top | To bottom

Na, gali būti, kad kantrybės pritrūko smile Aš irg maniau, kad šablonas turi būti pakankamai didelis. Bet man vienu metu pasirodė, kad pati jau taip nesuvelsiu, kad dar labiau susitrauktų, todėl ir įmečiau į skalbimo mašiną. Tikrai - daugiau niekada taip nedarysiu laugh
Įdedu apibrėžtos kojos ir vėlimo šablonus. Kaip jums tokie dydziai??? Ar taip maždaug ir turi būti?
2009-09-05 19:04:01To top | To bottom

Liole Administratorius
Man jau dabar juokas ima, kas bus kai pamatysiu laugh Jurgajudita, linksmai nupasakojai laugh lauksim nuotraukos wink
2009-09-05 17:41:50To top | To bottom

Šiandien pirmą kartą pabandžiau nuvelti šlepetes. Nepagailėjau savo gražiausių spalvų vilnos. Net sugalvojau šiokį tokį "mandresnį" dekorą. Turėjo būti dailios grakščios kurpaitės... o išėjo plaukuotos hobito letenos, kaip jau kai kam pasakojau laugh Mano pagrindinė klaida buvo - per didelis šablonas. Ir tada, kad šlepetės labiau susitrauktų - įmečiau jas į skalbimo mašiną. Jos, žinoma, susitraukė, kur gi nesusitrauks... bet apie dailumą ir grakštumą kalbėti nebeišeina laugh
Todėl ir kilo mintis atidaryti naują temą forume. Galima būtų čia įkelti nepavykusius darbus - ir pasidalinti patirtimi. Manau, galėtume daug kuo viena kitai patarti ir padėti, ir... skaniai pasijuoktismile
Savo šedevro nuotraukas pažadu pateikti artimiausiu metu.
Linkėjimai visoms smile