| 2010-02-09 00:32:01 | To top | To bottom |
|---|
 Liole  | Tokia smagi tema Pasirodykit, papasakokit apie savo nevykusius šedevrus 
| | 2009-10-25 22:53:31 | To top | To bottom |
|---|
 JurgaJudita  | Cha Nu visai idomi budionovka-cepajevka isejo Net nepasakytum, kad nepavyko As ir panasia turiu - tik be zvaigzdes, bet kamufliaziniu spalvu Tinkama nebent kubile mirkstant ant galvos uzsimaukslinti 
| | 2009-10-25 18:37:01 | To top | To bottom |
|---|
 Liole  | Rodau pačią didžiausią nesąmonę, kurią man pavyko suvelti
Vakar pradėjau velti. Vaikai zuja, dar svečiai užplūdo. Žodžiu darbui sąlygos "labai tinkamos" . Biški šen, biški ten ir skylėta jau kepurė Bandžiau taisyti, iškirpau, apkarpiau, paskui dar bandžiau velti, išmesti gaila, iki ryto palikau. Rytas. Žiūriu, matau, kad nieko nebus, bet išmesti gaila Daug velti negaliu, nes jau ir taip jos nedaug liko Tai va biški dar pavėliau, pakarpiau, prisiuvau ir va tokią nesąmonę gavau 
 | | 2009-09-07 22:03:27 | To top | To bottom |
|---|
 JurgaJudita  | Vadinasi, tai tavo pasaukimas 
| | 2009-09-07 16:03:09 | To top | To bottom |
|---|
 JurgaJudita  | G00te, o kai padus nulateksuoji - šlepetes dar galima skalbti? Ir apskritai - kaip jos nešiojasi, ar ilgai tveria?
| | 2009-09-07 15:27:10 | To top | To bottom |
|---|
 JurgaJudita  | Va, mano antras bandymas As patenkinta 
http://jurgajudita.veltinis.lt/rankdarbiai/apavas/bruknes-su-grietinele-25934.htm
| | 2009-09-07 12:24:44 | To top | To bottom |
|---|
 Liole  | Nesimato pirštukai, jei nuėmus nuo kojos dar biškiuką "paminkai".
| | 2009-09-07 11:22:04 | To top | To bottom |
|---|
 Lena  | kaip idomu!nesu bandziusi nuvelti slepetes,bet dabar pabandysiu 
| | 2009-09-07 11:16:32 | To top | To bottom |
|---|
 JurgaJudita  | Taip, bet tada matosi visi pirstukai O kazkaip norisi tokia taisyklinga, grazia forma isgaut...
| | 2009-09-06 22:39:00 | To top | To bottom |
|---|
 JurgaJudita  | Ir tiesa, G00te, aciu uz patarimus 
| | 2009-09-06 22:36:23 | To top | To bottom |
|---|
 JurgaJudita  | Nu va, itariau, kad su tuo sablonu kazkas negerai (Ne su manim, zinoma ) O siaip jau nusiveliau antras, dabar dziusta. As patenkinta Sablona apkarpiau. Viska veliau rankomis. Nors tiesa sakant, nepagailejau vienu nebenesiojamu batuku, uztempiau pradziai ant ju formavimui, uzbaigiau ant kojos. rankomis, bijau, kad nesugebeciau grazios ir taisyklingos formos suteikti Ypac sunkiai isivaizduioju, kaip rankomis suformuoti uzkulne.
Bet man patiko velti batus 
| | 2009-09-06 18:26:46 | To top | To bottom |
|---|
 JurgaJudita  | Siaip sutinku, kad nera taip jau baisu, kaip gal nuteikiau.
Tiesiog kai tikejausi visai kito rezultato... tai sitie man juokingi labai 
Taip, spalvos man irgi grazios... Del to truputi gaila vilnos.
Bet dabar darau antra dubli Ziuresim, kas bus 
| | 2009-09-06 18:20:56 | To top | To bottom |
|---|
 Liole  | Jurgajudita, man visai neblogai atrodo, po depiliacijos tai visai liuks Gražus sumanymas ir spalvytės labai gražios ir dekoras Aš tikėjausi, kad bus baisiau 
| | 2009-09-06 17:01:17 | To top | To bottom |
|---|
 irmuzele  | vat sitie tapkiukai butu tike ir ant mano lapces,nemegstu siauru man turi dar su vilnone kojne tilpi taip kad nerodyk mamai situ pasisakymu ka apie juos galvojai ir viskas ciki 
| | 2009-09-06 13:56:04 | To top | To bottom |
|---|
 JurgaJudita  | Ir dar norėjau paklausti - kiek sluoksnių vilnos dedate šlepetėms? Aš klojau 6. Veltinis gana storas.
| | 2009-09-06 13:49:51 | To top | To bottom |
|---|
 JurgaJudita  | Pamaniau, kad vis tiek turiu ką nors iš to išpešti. Todėl kitas žingsnis buvo - depiliacija Skutimosi peiliuku ir žirklutėmis nuėmiau pūką, kiek buvo įmanoma. Paskui prakarpiau skyles. Nuotraukos po depiliacijos ir ant kojos. Koja skęsta kaip laive Tikėjausi, kad galėsiu nešioti, bet nuo kojos krenta Atvežiau mamai. Jos koja stambesnė. Kad apsidžiaugė, kaip tik šlepetes buvo sunešiojusi Ir kokios jos jai gražios, oi, oi, oi (Ji nematė, kokių gražių būna, dėl to taip ir sako )Tai va - nėra to blogo, kas neišeitų į gera O gerai prisimerkus - gal visai ir nieko klumpaitės 
Jurgiu, dabar tavo rankinuko eilė 
 | | 2009-09-06 13:43:07 | To top | To bottom |
|---|
 JurgaJudita  | Va, kokį grožį ištraukiau iš skalbimo mašinos. Čia jau truputį pratampyta, suteikta forma, nuotraukoj taip nesimato, bet buvo labai labai plaukuotos Tiesa, dekoras išėjo visai neblogai Bent jau juo aš patenkinta... Nors viena rožytė ir kiek mažesnė Vilna susivėlusi, mano galva, maksimaliai. Man asmeniškai, negražus toks veltinis. Jis kietas, šiurkštus, - bet gal šlepetėms taip ir turi būti? Kad ir visai susivėlusi vilna - bet šlepetės vis tiek liko per didelės. Palyginimui šalia pridėjau 39 dydžio kroksą. Visos žinom, kad šitie batai gana "erdvūs" 
 | | 2009-09-06 13:38:20 | To top | To bottom |
|---|
 JurgaJudita  | Na, gali būti, kad kantrybės pritrūko Aš irg maniau, kad šablonas turi būti pakankamai didelis. Bet man vienu metu pasirodė, kad pati jau taip nesuvelsiu, kad dar labiau susitrauktų, todėl ir įmečiau į skalbimo mašiną. Tikrai - daugiau niekada taip nedarysiu 
Įdedu apibrėžtos kojos ir vėlimo šablonus. Kaip jums tokie dydziai??? Ar taip maždaug ir turi būti?
 | | 2009-09-05 19:04:01 | To top | To bottom |
|---|
 Liole  | Man jau dabar juokas ima, kas bus kai pamatysiu Jurgajudita, linksmai nupasakojai lauksim nuotraukos 
| | 2009-09-05 17:41:50 | To top | To bottom |
|---|
 JurgaJudita  | Šiandien pirmą kartą pabandžiau nuvelti šlepetes. Nepagailėjau savo gražiausių spalvų vilnos. Net sugalvojau šiokį tokį "mandresnį" dekorą. Turėjo būti dailios grakščios kurpaitės... o išėjo plaukuotos hobito letenos, kaip jau kai kam pasakojau Mano pagrindinė klaida buvo - per didelis šablonas. Ir tada, kad šlepetės labiau susitrauktų - įmečiau jas į skalbimo mašiną. Jos, žinoma, susitraukė, kur gi nesusitrauks... bet apie dailumą ir grakštumą kalbėti nebeišeina
Todėl ir kilo mintis atidaryti naują temą forume. Galima būtų čia įkelti nepavykusius darbus - ir pasidalinti patirtimi. Manau, galėtume daug kuo viena kitai patarti ir padėti, ir... skaniai pasijuokti
Savo šedevro nuotraukas pažadu pateikti artimiausiu metu.
Linkėjimai visoms 
|
|